Voor veiligheid, gebruiksgemak en kostenefficiëntie

EM PSL150

De EM PSL150 en EM PSL150-T (telescopische) schuifdeuraandrijvingen behoren tot de meest veelzijdige, veilige en betrouwbare deuraandrijvingen op de markt. Dankzij het aantrekkelijke ontwerp, de uitstekende prestaties en een groot aanbod aan accessoires voor gebruiksgemak, veiligheid en beveiliging is de EM PSL150 de ideale keuze voor nagenoeg iedere toepassing, zoals in gezondheidsinstellingen en bedrijfspanden en openbare gebouwen. De EM PSL150 kan worden geïntegreerd met het EM Entrematic profielsysteem EMPS of eenvoudig worden aangepast aan tal van andere deursystemen en klantenvereisten.

 

Gebruiksgemak

De EM PSL150 voldoet aan strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, geruisloze werking en gebruiksvriendelijkheid. Het voorgeprogrammeerde bedieningssysteem omvat tal van instellingen en functies om de werking van de EM PSL150 te optimaliseren voor uw specifieke automatische deuroplossing. De verlengde openingstijd (HOT) is een aanpasbare instelling die voorkomt dat de deur sluit en meteen weer opent bij grote verkeersstromen. Als twee deuren deel uitmaken van een luchtsluis, voorkomt de interlockfunctie dat de tweede deur opengaat voordat de eerste deur is gesloten. Dit bespaart energie en voorkomt tocht. Dankzij de configureerbare instellingen voor de sluitkracht in gesloten stand en de maximale openings- en sluitingskracht kan een goede werking van de deur worden veiliggesteld, ook onder zware en winderige omstandigheden.

Veiligheid en beveiliging

De EM PSL150 is ontwikkeld met het oog op veiligheid en beveiliging. Dankzij de drie veiligheidsversies voldoet de EM PSL150 aan de belangrijkste veiligheidsnormen voor tal van deurtoepassingen, waaronder vluchtroutes. De basisversie van de EM PSL150 voldoet bijv. aan EN16005 in alle toepassingen, met uitzondering van vluchtroutes. Bij gebruik als vluchtroute voorziet de EM PSL150 ER in aanvullende veiligheidsfuncties, zoals extra stroomvoorziening voor de motor en optionele reserveaccu’s. Met het oog op specifieke nationale normen en voorschriften biedt de EM

PSL150 2M het hoogste veiligheidsniveau. Hij beschikt over twee onafhankelijk van elkaar werkende motoren, waarbij de tweede motor automatisch start als de eerste motor uitvalt. Bij een stroomstoring bieden de twee reserveaccu’s voldoende stroom om te zorgen voor een veilige aandrijving van de deur. Het voorgeprogrammeerde bedieningssysteem biedt diverse functies voor een veilige werking met EM PSL150. De omkeerfunctie bij obstakels zorgt ervoor dat de deur meteen omkeert als het deurblad een obstakel tegenkomt. Na een poosje sluit de deur opnieuw op lagere snelheid om te controleren of het obstakel is verdwenen, en zorgt daarmee voor een veilige toegang. Het bedieningssysteem biedt ondersteuning voor meerdere vergrendelingssystemen en -strategieën en biedt daarmee optimale beveiliging van uw automatische deur. Afhankelijk van de toepassing, het soort gebruikers en de veiligheidseisen zijn er tal van sensoren, activeringsunits en accessoires die zorgen voor een optimale, veilige en beveiligde oplossing met de EM PSL150.