Lage levensduurkosten
De EM PSW250 is een van de krachtigste, veiligste en meest flexibele deuraandrijvingen op de markt. Dankzij het slanke ontwerp, de geruisloze werking, de uitstekende prestaties en een groot aanbod aan accessoires voor gebruiksgemak, veiligheid en beveiliging is de EM PSW250 de ideale keuze voor nagenoeg iedere toepassing, zoals in gezondheidsinstellingen en bedrijfspanden en openbare gebouwen.

Aantrekkelijk design en uitstekende prestaties
Met een dikte van slechts 70 mm vormt de EM PSW250 een aantrekkelijke oplossing bij een beperkte installatieruimte,
of als er esthetische eisen worden gesteld aan het deursysteem. De beperkte afmetingen van de aandrijving gaan niet ten koste van de prestaties. De EM PSW250 is geschikt voor deuren tot 250 kg en zorgt voor een probleemloze aandrijving, ook bij luchtdrukverschillen of zware weersomstandigheden, zoals harde wind.

Gebruiksgemak voor alle soorten gebruikers en toepassingen
De EM PSW250 voldoet aan de strengste eisen op het gebied van betrouwbaarheid en geruisloze werking en zorgt voor een langdurige efficiënte en gebruiksvriendelijk aandrijving van uw automatische deuren. Bij een stroomstoring kan de EM PSW250 worden geactiveerd door een reserveaccu, zodat de deur ook bij stroomuitval blijft werken. Dankzij slimme standaardfuncties zoals “Push and Go” en “Power Assist” kan de EM PSW250 ook eenvoudig handmatig worden geopend. Via een ruim aanbod aan veiligheidssensoren, radars en andere activeringsunits zijn tal van automatische deuroplossingen mogelijk, ongeacht de toepassing of het soort gebruikers.

Veiligheid en beveiliging van wereldklasse
De EM PSW250 voldoet aan Europese normen zoals EN16005, en biedt tal van slimme standaardfuncties voor een veilige werking. De optionele Low-Energy-instelling reduceert de snelheid en kracht tijdens het openen en sluiten. Als tijdens het openen of sluiten een obstakel wordt gedetecteerd, stopt de aandrijving en wordt de deurbeweging omgekeerd. De EM PSW250 kan worden uitgerust met veiligheidssensoren die zorgen voor een veilige werking in de Full-Energy-stand. Als de veiligheidssensoren een obstakel detecteren tijdens het openen, stopt de deur. Als een obstakel wordt gedetecteerd tijdens het sluiten, stopt de deur en wordt de deurbeweging omgekeerd. Als een sensor een fout registreert, stopt de deur onmiddellijk en wordt overgeschakeld op handmatige aandrijving.
De EM PSW250 is goedgekeurd voor branddeuren, zowel voor enkele deuren als voor dubbele deuren, dankzij de unieke mechanische coördinatie.
Met het oog op de veiligheid en beveiliging van de automatische deur is de EM PSW250 voorzien van slimme functies voor elektronische vergrendeling. In de Fail-Safe modus wordt de deur elektrisch vergrendeld. Bij stroomuitval wordt de deur ontgrendeld en kan de deur handmatig worden geopend om het pand te verlaten. In de Fail-Secure modus wordt de deur vergrendeld zonder elektriciteit. Bij stroomuitval blijft de
deur vergrendeld om de beveiliging van de deur te waarborgen. Als de deur door een obstakel niet kan worden vergrendeld, herhaalt de Lock-Retry functie de vergrendelingscyclus totdat de deur is gesloten en vergrendeld. De synchronisatiefunctie voorkomt dat dubbele deuren klem komen te zitten en zorgt voor een correcte opening en sluiting.